Beschikbaar voor een

nieuwe samenwerking

 • Maxim V

   

  Regio: West-Vlaanderen - Gent -

  On Remote

  Hallo,

   

  Mijn naam is Maxim en ik ben een full-stack ontwikkelaar. Ik heb een Academische Bachelor in Computerwetenschappen en een breed interessegebied. Mijn kritische manier van denken zorgt ervoor dat ik complexe problemen kan beheersen. Naast eigen ontwikkelingen haal ik mijn voldoening ook uit het optimaliseren van bestaande software met oog voor detail.

   

  Mijn website: www.maximvlieghe.be

 • Dorssen D

   

   

  Regio: Hasselt - Brussel -

  On Remote

   

  Hey,

   

  Ik ben Dorssen, een jonge ontwikkelaar die heel graag mijn skillset wil tonen in een team van professionele collega's. Tijdens mijn studies heb ik een solide basis verworven in C ++ & C # ontwikkeling. Ik heb het vermogen om snel te leren en dingen snel op te pikken, maar ik wil deze troeven natuurlijk graag bewijzen in een uitdagende baan.

  Ontwikkelaarsprofiel: Back-end

 • Daan R

   

   

  Regio: Limburg - Leuven - Brussel - On Remote

  Hallo,

   

  Mijn naam is Daan, bijna afgestudeerd als Professionele Bachelor Toegepaste Informatica. Door mijn professionele ambitie ga ik proactief op zoek naar kansen op de arbeidsmarkt via TRplus. Ik typeer mezelf vooral als een JAVA-ontwikkelaar, maar ik heb ook een brede interesse / kennis in andere programmeertalen, zoals HTML, C ++, Python of Javascript.

  Ontwikkelaarsprofiel: Back-end

 • Pol M

   

   

  Regio: Gent - On Remote

   

  Hoi,

   

  Mijn naam is Pol, een full-stack ontwikkelaar die zijn eerste professionele stappen als ontwikkelaar al met succes heeft doorlopen. Ik combineer een sterke technische achtergrond met analytische vaardigheden die zich vertalen in zeer nauwkeurige code. Gedreven door mijn passie voor IT en mijn leergierigheid, verdiep ik mijn opgedane kennis ook graag in mijn vrije tijd.

 • Jonah B

  Regio: Kortrijk - Waregem -

  On Remote

   

  Hallo,

   

  Mijn naam is Jonah, full-stack webontwikkelaar met een brede interesse en iets meer ervaring met front-end ontwikkeling. Mijn passie voor ontwikkeling zie je niet alleen terug in mijn studieloopbaan, maar het toont zich ook in mijn vrijetijdsactiviteiten. Ik hou ervan mijn vaardigheden en kennis up-to-date te houden en ik probeer dit in mijn eigen projecten toe te passen.

 • Robin VU

   

   

  Regio: Antwerpen - Kempen -

  On Remote

  Hoi,

   

  Ik ben Robin, een detailgerichte softwareontwikkelaar vol ambitie om mijn talent te bewijzen in een professionele omgeving. Ik beschik over een probleemoplossende mentaliteit en technische achtergrond, opgebouwd tijdens mijn Applied Informatica-opleiding. Bovendien heb ik een veelzijdig profiel waarmee ik inzetbaar ben in C #, .Net en Java-contexten.

   

  Ontwikkelaarsprofiel: Full stack

Posthofbrug 12 bus 7
2600 Antwerpen

Logos-13_edited.png
Logos-01_edited.png
sas.png

Partner:

© 2021 TRplus

TRplus logo-01.png