Beschikbaar voor een

nieuwe samenwerking

 • Joren, 24 jaar

   

  Regio: Brugge - Roeselare -

  Kortrijk - On Remote

  Joren is een full-stack ontwikkelaar met een voorkeur voor Java ontwikkeling en heeft een eerste professionele ervaring. Hij is toegewijd om schone en robuuste code te schrijven waar zijn collega's op kunnen verder bouwen als het nodig is. Joren voert zijn taken uit met een sterke focus en duikt graag diep in het onderwerp om een geschikte oplossing te vinden. Hij weet ook dat ontwikkeling meer is dan gewoon code schrijven, hij houdt ervan om goede testen toe te voegen aan de geschreven software.

 • Jonas, 26 jaar

   

  Regio: Aalst - Gent - Brussel -

  On remote

  Jonas is een mooi voorbeeld van een intelligent potentieel. Hij heeft net zijn bachelordiploma behaald en staat te popelen om zijn carrière als software ontwikkelaar te beginnen. Jonas is een full stack engineer met een voorkeur voor backend. Met zijn analytische instelling houd hij ervan functionele software te ontwikkelen. In zijn vrije tijd maakt Jonas graag algoritmes en aanpassingen voor games. Hij besteedt ook veel tijd aan het leren van codeertalen.

 • Joost, 41 jaar

   

   

  Regio: Antwerpen - Brussel - Kempen - On Remote

   

  Joost is een bijzonder hardwerkend en volhardend persoon met een diverse professionele achtergrond. Een paar jaar geleden maakte Joost de carrièreswitch van communicatie-adviseur naar toegewijde software-ontwikkelaar. Zijn uitstekende resultaten tijdens zijn opleiding aan de Amsterdamse Hogeschool, samen met een eerste succesvolle professionele ervaring, bewezen al snel zijn talent als software-ontwikkelaar met uitgesproken interesse in Java.


  Ontwikkelaarsprofiel: Backend

 • Maxim, 28 jaar

   

   

  Regio: West-Vlaanderen - Gent -

  On Remote

  Maxim is een full stack-ontwikkelaar met een academische bachelor in Computerwetenschappen alsook een eerste ervaring op zak. Maxim heeft een breed interesseveld en een bijzonder kritische mindset dat in combinatie met een hoge mate van creativiteit ervoor zorgt dat hij de meest complexe problemen kan oplossen. Verder haalt Maxim ook voldoening uit het optimaliseren van bestaande code waarbij hij met zijn perfectionistische inslag bijzonder kwalitatieve resultaten kan boeken.

 • Marnik, 30 jaar

   

   

  Regio: Antwerpen - On Remote

  Marnik is een creatieve en kritische software developer met een bijzonder oog voor detail. Door zijn sterke interesse en uitgesproken talent voor ICT behaalde Marnik aanvankelijk een graduaat informatica om vervolgens een professionele bachelor met onderscheiding te behalen in de toegepaste informatica. Naast zijn academische achtergrond heeft Marnik intussen ook 2 jaar professionele ervaring als software developer op zak en dit met een bijzondere focus op programmeertalen zoals: Javascript, HTML, CSS, Java & C#.

  Ontwikkelaarsprofiel: Frontend

 • Dorssen, 21 jaar

   

   

  Regio: Hasselt - Brussel -

  On Remote

   

  Dorssen is een jonge getalenteerde developer die graag zijn vaardigheden in een professionele omgeving wil tonen. Tijdens zijn opleidingstraject heeft Dorssen een stevige basis verworven in C++ & C#- ontwikkeling. Met zijn vermogen om dingen snel op te pikken, zorgt Dorssen ervoor dat hij zijn meerwaarde als software-ontwikkelaar in een mum van tijd kan bewijzen. In het verleden heeft Dorssen overigens op verschillende plaatsen in de wereld gewoond wat hem vandaag een internationale attitude alsook een flexibele mindset opleverde.

 • Daan, 26 jaar

   

   

  Regio: Limburg - Leuven - Brussel - On Remote

  Daan is een jong development-talent die op het punt staat zijn bachelordiploma in de Toegepaste Informatica te behalen. Daan heeft een ambitieuze mentaliteit alsook een professionele honger dat maakt dat hij via TRplus alvast pro-actief op zoek wenst te gaan naar interessante development-opdrachten. Daan typeert zichzelf voornamelijk als Java-developer, maar heeft ook een brede interesse/kennis in andere programmeertalen zoals HTML, C++, Python en Javascript.

   

  Ontwikkelaarsprofiel: Backend

 • Ruben, 27 jaar

   

   

  Regio: Antwerpen - Kempen -

  On Remote

  Ruben is een zeer getalenteerde softwareontwikkelaar die sterk is gericht op het continu verbeteren van zijn kennis en vaardigheden. Deze houding is duidelijk zichtbaar in zijn vrijetijdsbesteding, gevuld met IT-gerelateerde uitdagingen zoals website-, applicatie- en game ontwikkeling. Gecombineerd met zijn verschillende professionele ervaringen, maakt dit Ruben tot een zeer veelzijdig profiel die zeer up to date is.

  Voor een compleet overzicht van Ruben's portfolio, kijk op: www.rubenlabruyere.be

 • Pol, 24 jaar

   

   

  Regio: Gent - On Remote

   

  Pol is een full-stack ontwikkelaar die zijn eerste professionele ervaring met succes wist af te ronden. Pol combineert een sterke technische achtergrond met analytische vaardigheden die zich vertalen in zeer nauwkeurige code. Gedreven door zijn passie voor IT en zijn leergierigheid, houdt hij ervan om zijn kennis verder uit te diepen in zijn vrije tijd. Pol laat zich kenmerken als een kritisch persoon die eveneens constructief met feedback van collega’s aan de slag gaat.

 • Jeff, 26 jaar

   

   

  Regio: Antwerpen - Kempen - Hasselt - On Remote

  Jeff is een analytische, detailgerichte en gedreven software ontwikkelaar die zichzelf altijd wil uitdagen. Door de combinatie tussen zijn uitstekende verantwoordelijkheidsgevoel en leervermogen zal Jeff ervoor zorgen dat hij van grote waarde is voor zijn klanten. Daarnaast bewijzen zijn uitstekende resultaten tijdens zijn opleiding zijn sterke talent en vaardigheden in .Net-software ontwikkeling.

 • Koen V, 28 jaar

   

   

  Regio: Antwerpen - Mechelen - Brussel - On Remote

   

  Koen is een resultaatgerichte, efficiënte en plichtbewuste software ontwikkelaar. Door een sterke affiniteit en veel talent voor ICT, behaalde Koen zijn Professionele Bachelor Elektronica-ICT met onderscheiding. Over de afgelopen 3,5 jaar heeft hij zijn academische opleiding met succes toegepast in verschillende professionele contexten. Naast zijn technisch profiel, kenmerkt Koen zich ook door zijn prettige en oprechte sociale interactie.

 • Koen W, 27 jaar

   

   

  Regio: Hasselt - Kempen -

  On Remote

   

  Koen is een gemotiveerde en professionele softwareontwikkelaar die ook inzetbaar is op het gebied van Business Intelligence. Koen heeft een enthousiaste persoonlijkheid en is altijd bereid om ervoor te gaan. Bovendien heeft Koen met succes zijn professionele bachelordiploma Toegepaste Informatica behaald. Daarnaast behaalde hij eveneens het diploma SAS Certified Professional: Advanced Programming gebruikmakend van SAS 9.4.

 • Jonah, 21 jaar

   

   

  Regio: Kortrijk - Waregem -

  On Remote

   

  Jonah is een full-stack webontwikkelaar die zich laat kenmerken door een brede interesse voor diverse ICT-toepassingen. Jonah’s passie voor development beperkt zich niet uitsluitend tot zijn opleidingstraject, maar is ook duidelijk merkbaar in zijn vrijetijdsbesteding waarbij Jonah graag de tijd neemt om nieuwe technologieën aan te leren. Verder is Jonah ook iemand die steeds ambitieus projecten aanvat en daarbij constructief met feedback van zijn collega’s aan de slag wil gaan.

 • Robin, 23 jaar

   

   

  Regio: Antwerpen - Kempen -

  On Remote

  Robin is een gedetailleerde en gepassioneerde softwareontwikkelaar vol van ambitie om zijn talent in een professionele omgeving in te zetten. Hij heeft een unieke probleemoplossende mentaliteit en een sterke theoretische en technische achtergrond die hij verworven heeft tijdens zijn ‘Applied Informatics'-opleiding. Verder heeft Robin een veelzijdig profiel dat hem inzetbaar maakt in zowel C #- als .Net en Java-omgevingen.

Posthofbrug 12 bus 7
2600 Berchem

Logos-13_edited.png
Logos-01_edited.png
sas.png

Partner:

© 2021 TRplus

TRplus logo-01.png