Software developers aan de slag bij onze klanten

Icons-website-59_edited.png

26

Software developers beschikbaar voor een nieuwe samenwerking

Icons-website-58.png

5

Beschikbare profielen

Thibault S

 

 

Regio: Brussel - Leuven - On Remote

 

Hallo,

 

Mijn naam is Thibault, een detail-gerichte en analytische 26-jarige softwareontwikkelaar uit Hoeilaart. Al van jongs af aan ben ik gepassioneerd door software-development en heb ik mijn hoger studie-traject dan ook volledig gefocust op IT-gerelateerde-opleidingen. Vandaag kan ik ingeschakeld worden als full-stack-ontwikkelaar maar het zwaartepunt van mijn kennis situeert zich rond Java- & Spring-development. Op dit moment sta ik dan ook met heel wat motivatie klaar om deze theoretische kennis om te buigen in de praktijk. 

 

temp-2021_Thibault S.png
transp-01.png
Flags-01.png
Flags-03.png

Lea L

 

 

Regio: Brussel - Waals-Brabant - On Remote

 

Hallo,

 

Mijn naam is Lea, Data Analist en AI Developer bij TRplus. Gedreven door mijn sterke analytische vaardigheden heb ik een passie voor het omzetten van data in bruikbare inzichten. Ik ben afgestudeerd met een Master's degree in International Affairs (Sciences Po Paris) en voltooide mijn studies met een certificaat in Data Analytics (UCL). Ik volgde ook een opleiding tot AI Developer. Naast creatief met een sterk leervermogen, ben ik een zelfstandig en ruimdenkend persoon omdat ik in verschillende landen heb gewoond.

 

temp-2021_Lea.png
transp-01.png
Flags-01.png
Flags-03.png

Isha G

 

 

Regio: Antwerpen - Leuven - Brussel - On Remote

 

Hoi,

 

Mijn naam is Isha. In de loop der jaren heb ik aardig wat relevante, professionele ervaring opgebouwd met volledige toewijding en in uiteenlopende contexten. Sinds 2020 heb ik echter besloten om me meer te focussen op een echte passie van mij: softwareontwikkeling. Als softwareontwikkelaar kan ik mijn troeven, zoals mijn gevoel voor efficiëntie en detail, technische veelzijdigheid en doorzettingsvermogen volledig inzetten.

 

Ontwikkelingsprofiel: Fullstack.

 

temp-2021_Isha.png
transp-01.png
Flags-01.png
Flags-03.png

Staf J

 

 

Regio: Hasselt - Genk - Diest - On Remote

 

Hallo,

 

Mijn naam is Staf, een gedisciplineerde en gewetensvolle 24-jarige softwareontwikkelaar uit Genk. Dit jaar ben ik succesvol afgestudeerd als Bachelor Toegepaste Informatica (specialisatie Applicatie Ontwikkeling) aan het PXL College in Hasselt. Tijdens deze bacheloropleiding heb ik een breed technisch profiel opgebouwd als full-stack developer (.Net/C#, Java, Javascript, PHP, Python, HTML/CSS, etc.), wat ik graag wil bewijzen in een professionele context.

 

temp-2021_Staf.png
transp-01.png
Flags-01.png
Flags-03.png

Jonah B

Regio: Kortrijk - Waregem - On Remote

 

Hallo,

 

Mijn naam is Jonah, full-stack webontwikkelaar met een brede interesse en iets meer ervaring met front-end ontwikkeling. Mijn passie voor ontwikkeling zie je niet alleen terug in mijn studieloopbaan, maar het toont zich ook in mijn vrijetijdsactiviteiten. Ik hou ervan mijn vaardigheden en kennis up-to-date te houden en ik probeer dit in mijn eigen projecten toe te passen.

temp-2021_Jonah B.png
transp-01.png
Flags-01.png
Flags-03.png