Software developers aan de slag bij onze klanten

Icons-website-59_edited.png

26

Software developers beschikbaar voor een nieuwe samenwerking

Icons-website-58.png

3

Beschikbare profielen

template-2022_Lennert.png

Lennert S

 

 

Regio: Limburg - Leuven - On Remote

 

Hallo,

 

Ik ben Lennert, een intelligente man van in de twintig met een sterke ambitie om een ​​stabiele carrière op te bouwen als Software Developer dankzij TRplus. Ik ben een full-stack ontwikkelaar met een openheid om nieuwe technologieën te leren alsook het versterken van mijn huidige technische vaardigheden. Gezien mijn probleemoplossende mentaliteit en hoog leervermogen, ben ik toegewijd om mijn vaardigheden efficiënt te bewijzen om de software van klanten naar een hoger niveau brengen.

transp-01.png
Flags-01.png
Flags-03.png
template-2022_Jonas-v2.png

Jonas V

 

 

Regio: Aalst - Gent - Brussel - On Remote

 

Jonas is het voorbeeld van een intelligent jong persoon met potentieel. Jonas heeft een eerste professionele ervaring als software engineer en is enthousiast om zijn brede technische vaardigheden verder te ontwikkelen. Jonas is een Full stack engineer met een voorkeur in backend. Met zijn analytische mentaliteit ontwikkelt hij graag functional software. In zijn vrije tijd ontwikkelt hij graag persoonlijke projecten en aanpassingen voor games. Hij besteedt ook veel tijd om meer over zijn vertrouwde codering talen te leren.

transp-01.png
Flags-01.png
Flags-03.png
temp-2021_Yasmine.png

Yasmine B

 

 

Regio: Antwerpen - Gent - On Remote

 

Hallo allemaal,

 

Mijn naam is Yasmine en ik ben een computeringenieur met een grote interesse in Data Science, AI/Machine Learning & Gaming. Tijdens mijn opleiding aan de UGent als masterstudent informatica heb ik Python & Java-vaardigheden ontwikkeld waarmee ik mijn carrière graag start. Ik ben iemand met een zeer analytische instelling en een oneindig perfectionisme. Ik word graag uitgedaagd, bouw graag vanuit het niets een complexe omgeving op en sta er altijd voor open om een ​​nieuwe tech stack te leren.

transp-01.png
Flags-01.png
Flags-03.png