Software developers aan de slag bij onze klanten

Icons-website-59_edited.png

26

Software developers beschikbaar voor een nieuwe samenwerking

Icons-website-58.png

4

Beschikbare profielen

template-2022-thibault.png

Thibault S

 

 

Regio: Brussel - Leuven - On Remote

 

Hallo,

 

Mijn naam is Thibault. Ik beschouw mezelf als een ambitieuze, hardwerkende jonge man die gedijt als hij een positieve invloed heeft op software van de klant. Ik ben een snelle leerling die altijd verantwoordelijk probeert te zijn met de taken die me worden gegeven. Verder heb ik een uitgebreide theoretische IT-kennis opgebouwd tijdens mijn opleidingstraject en sta ik te popelen om deze kennis om te zetten in de praktijk.

transp-01.png
Flags-01.png
Flags-03.png
template-2022-dorssen.png

Dorssen D

 

 

Regio: Hasselt - Brussel - On Remote

 

Hoi,

 

Ik ben Dorssen, een jonge ontwikkelaar die heel graag mijn vaardigheden wil laten zien in een team van professionele collega's. Tijdens mijn studies heb ik een solide basis verworven in C++ & C#. l denk dat ik kan zeggen dat ik het vermogen heb om snel te leren en dingen op te pikken, maar ik wil deze troeven natuurlijk graag bewijzen in een uitdagende job. Verder heb ik al op verschillende plekken in de wereld gewoond. Hierdoor heb ik een open houding en zelfstandigheid gekregen.

 

Ontwikkelaarsprofiel: Back-end

transp-01.png
Flags-01.png
Flags-03.png
template-2022_Jonas-v2.png

Jonas V

 

 

Regio: Aalst - Gent - Brussel - On Remote

 

Jonas is het voorbeeld van een intelligent jong persoon met potentieel. Jonas heeft een eerste professionele ervaring als software engineer en is enthousiast om zijn brede technische vaardigheden verder te ontwikkelen. Jonas is een Full stack engineer met een voorkeur in backend. Met zijn analytische mentaliteit ontwikkelt hij graag functional software. In zijn vrije tijd ontwikkelt hij graag persoonlijke projecten en aanpassingen voor games. Hij besteedt ook veel tijd om meer over zijn vertrouwde codering talen te leren.

transp-01.png
Flags-01.png
Flags-03.png
temp-2021_Yasmine.png

Yasmine B

 

 

Regio: Antwerpen - Gent - On Remote

 

Hallo allemaal,

 

Mijn naam is Yasmine en ik ben een computeringenieur met een grote interesse in Data Science, AI/Machine Learning & Gaming. Tijdens mijn opleiding aan de UGent als masterstudent informatica heb ik Python & Java-vaardigheden ontwikkeld waarmee ik mijn carrière graag start. Ik ben iemand met een zeer analytische instelling en een oneindig perfectionisme. Ik word graag uitgedaagd, bouw graag vanuit het niets een complexe omgeving op en sta er altijd voor open om een ​​nieuwe tech stack te leren.

transp-01.png
Flags-01.png
Flags-03.png