Software developers aan de slag bij onze klanten

Icons-website-59_edited.png

26

Software developers beschikbaar voor een nieuwe samenwerking

Icons-website-58.png

4

Beschikbare profielen

Arthur C

 

 

Regio: Leuven - Brussel - Mechelen - Aalst - On Remote

 

Hallo,

 

Mijn naam is Arthur, ik ben een jonge afgestudeerd Master aan de Vrije Universiteit Brussel, met specialisatie in Software Languages en Software Engineering. Via TRplus ben ik op zoek naar een interessante kans in een professionele context om mijn brede technische vaardigheden, doorzettingsvermogen en hoge leercapaciteiten te bewijzen. Met een focus op Python, ben ik een programmeur in hart en nieren die open staat voor het onbekende. Mijn Githubpagina: github.com/arthurChome

Profiel: Full stack

temp-2021_Arthur.png
transp-01.png
Flags-01.png
Flags-03.png

Jakob D

 

 

Regio: Leuven - Brussel - Mechelen - Antwerpen - On Remote

 

Hoi,


Mijn naam is Jakob en ik ben een full stack developer met een voorkeur voor backend development. In 2019 heb ik met succes de graad van bachelor in elektromechanica - automatisering behaald. Na mijn afstuderen ben ik een sterke interesse blijven ontwikkelen in het programmeren van software, wat heeft geleid tot de succesvolle afronding van de Java EE Development Course. Vandaag sta ik aan het begin van mijn professionele carrière met een grote gretigheid om mijn kennis in de praktijk te vertalen.

temp-2021_Jakob.png
transp-01.png
Flags-01.png
Flags-03.png

Klaas VD

 

 

Regio: Antwerpen - Gent - On Remote

 

Hallo,

 

Mijn naam is Klaas en ik ben een full stack developer met een voorkeur voor backend development. Tijdens mijn masterstudie ontdekte ik mijn passie in ICT-programmeren en besloot ik om in deze passie verder te gaan. Ik heb een brede interesse en sta altijd open voor nieuwe sectoren. In mijn vrije tijd neem ik soms de tijd om nieuwe technologieën te ontdekken die mij aanspreken.

temp-2021_Klaas.png
transp-01.png
Flags-01.png
Flags-03.png

Yasmine B

 

 

Regio: Antwerpen - Gent - On Remote

 

Hallo allemaal,

 

Mijn naam is Yasmine en ik ben een computeringenieur met een grote interesse in Data Science, AI/Machine Learning & Gaming. Tijdens mijn opleiding aan de UGent als masterstudent informatica heb ik Python & Java-vaardigheden ontwikkeld waarmee ik mijn carrière graag start. Ik ben iemand met een zeer analytische instelling en een oneindig perfectionisme. Ik word graag uitgedaagd, bouw graag vanuit het niets een complexe omgeving op en sta er altijd voor open om een ​​nieuwe tech stack te leren.

temp-2021_Yasmine.png
transp-01.png
Flags-01.png
Flags-03.png