Icons-website-59.png

Beschikbaar voor een

nieuwe samenwerking

Nathan VG

 

Regio: Kempen - Antwerpen - Limburg - On Remote

 

Hallo,

 

Mijn naam is Nathan, een ambitieuze softwareontwikkelaar die altijd wil bijleren en verbeteren waar mogelijk. Ik begon met coderen op de universiteit en werd sindsdien steeds meer gepassioneerd door development. Onlangs heb ik ook met succes een development bootcamp bij BeCode afgerond. Hiermee hoop ik alvast mijn carrière in programmeren een vliegende start te geven. Ik ben een full-stack developer met een lichte voorkeur voor back-end en kerncompetenties rond PHP development.

 

Mijn Github: Github.com/nathanvgs

temp-2021_Nathan.png
transp-01.png
Flags-01.png
Flags-03.png

Niels H

 

Regio: Gent - Kortrijk - Antwerpen - Brussel

 

Hallo,

 

ik ben een junior ontwikkelaar met een voorkeur voor backend ontwikkeling. Van jongs af aan kreeg ik de diagnose hoogbegaafdheid waardoor ik gemakkelijk in een complexe omgeving kan werken. Ik ben op zoek naar een uitdagende kans waar ik mijn vaardigheden kan bewijzen/verbeteren en ik sta altijd open om nieuwe technologieën te leren. Je kunt wat van mijn werk vinden op mijn Github-pagina:

temp-2021_Niels.png
transp-01.png
Flags-01.png
Flags-03.png

Bastiaan VDP

 

Regio: Hasselt - Leuven - Brussel - On Remote

 

Hallo,

 

Mijn naam is Bastiaan (Bas), ik ben een polyvalent senior profiel met meer dan 15 jaar ervaring in software development. Vandaag heb ik een focus op het ontwikkelen van embedded software, maar ben ik ook inzetbaar voor application development en dit met een lichte voorkeur voor back-end. Binnen TRplus ben ik in de eerste plaats op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging om mijn reeds bestaande vaardigheden nog verder te versterken.

temp-2021_Bastiaan.png
transp-01.png
Flags-01.png
Flags-03.png

Richard T

 

Regio: Antwerpen - Brussel - Gent - On Remote

 

Hallo,

 

Ik ben Richard, een intelligente man in de dertig met een sterke ambitie om via TRplus een stabiele carrière op te bouwen als Java-softwareontwikkelaar. Ik ben een full-stack developer met een lichte voorkeur voor back-end development. Verder sta ik ook steeds open voor het leren van nieuwe technologieën en het versterken van mijn huidige vaardigheden.Gezien mijn probleemoplossende ingesteldheid en hoog leervermogen, ben ik vastbesloten om de software van de klant naar een hoger niveau te tillen en mijn waarde als developer te bewijzen.

temp-2021_Richard T.png
transp-01.png
Flags-01.png
Flags-03.png

Maxim V

 

Regio: West-Vlaanderen - Gent - On Remote

Hallo,

 

Mijn naam is Maxim en ik ben een full-stack ontwikkelaar. Ik heb een Academische Bachelor in Computerwetenschappen en een breed interessegebied. Mijn kritische manier van denken zorgt ervoor dat ik complexe problemen kan beheersen. Naast eigen ontwikkelingen haal ik mijn voldoening ook uit het optimaliseren van bestaande software met oog voor detail.

 

Mijn website: www.maximvlieghe.be

temp-2021_Maxim V.png
transp-01.png
Flags-01.png
Flags-03.png

Dorssen D

 

 

Regio: Hasselt - Brussel - On Remote

 

Hey,

 

Ik ben Dorssen, een jonge ontwikkelaar die heel graag mijn skillset wil tonen in een team van professionele collega's. Tijdens mijn studies heb ik een solide basis verworven in C ++ & C # ontwikkeling. Ik heb het vermogen om snel te leren en dingen snel op te pikken, maar ik wil deze troeven natuurlijk graag bewijzen in een uitdagende baan.

Ontwikkelaarsprofiel: Back-end

temp-2021_Dorssen D.png
transp-01.png
Flags-01.png
Flags-03.png

Daan R

 

 

Regio: Limburg - Leuven - Brussel - On Remote

Hallo,

 

Mijn naam is Daan, bijna afgestudeerd als Professionele Bachelor Toegepaste Informatica. Door mijn professionele ambitie ga ik proactief op zoek naar kansen op de arbeidsmarkt via TRplus. Ik typeer mezelf vooral als een JAVA-ontwikkelaar, maar ik heb ook een brede interesse / kennis in andere programmeertalen, zoals HTML, C ++, Python of Javascript.

Ontwikkelaarsprofiel: Back-end

transp-01.png
Flags-01.png
Flags-03.png

Pol M

 

 

Regio: Gent - On Remote

 

Hoi,

 

Mijn naam is Pol, een full-stack ontwikkelaar die zijn eerste professionele stappen als ontwikkelaar al met succes heeft doorlopen. Ik combineer een sterke technische achtergrond met analytische vaardigheden die zich vertalen in zeer nauwkeurige code. Gedreven door mijn passie voor IT en mijn leergierigheid, verdiep ik mijn opgedane kennis ook graag in mijn vrije tijd.

temp-2021_Pol M.png
transp-01.png
Flags-01.png
Flags-03.png

Jonah B

Regio: Kortrijk - Waregem - On Remote

 

Hallo,

 

Mijn naam is Jonah, full-stack webontwikkelaar met een brede interesse en iets meer ervaring met front-end ontwikkeling. Mijn passie voor ontwikkeling zie je niet alleen terug in mijn studieloopbaan, maar het toont zich ook in mijn vrijetijdsactiviteiten. Ik hou ervan mijn vaardigheden en kennis up-to-date te houden en ik probeer dit in mijn eigen projecten toe te passen.

temp-2021_Jonah B.png
transp-01.png
Flags-01.png
Flags-03.png

Robin VU

 

 

Regio: Antwerpen - Kempen - On Remote

Hoi,

 

Ik ben Robin, een detailgerichte softwareontwikkelaar vol ambitie om mijn talent te bewijzen in een professionele omgeving. Ik beschik over een probleemoplossende mentaliteit en technische achtergrond, opgebouwd tijdens mijn Applied Informatica-opleiding. Bovendien heb ik een veelzijdig profiel waarmee ik inzetbaar ben in C #, .Net en Java-contexten.

 

Ontwikkelaarsprofiel: Full stack

temp-2021_Robin VU.png
transp-01.png
Flags-01.png
Flags-03.png