Beschikbaar voor een

nieuwe samenwerking

 • Nicolas, 33 jaar

  Regio: Brugge - Gent - Roeselare - On Remote
   

  Nicolas is een full-stack web / applicatie / tooling-ontwikkelaar met een voorkeur in back-end. Hij heeft een uitgesproken aanleg voor software ontwikkeling. Zijn passie voor techniek komt niet alleen terug in zijn professionele leven, maar ook in zijn vrije tijd. Daarnaast combineert hij academische studies met zelfstudie op een zeer hoog niveau.

 • Maxim, 28 jaar

  Regio: West-Vlaanderen - Gent - On Remote

  Maxim is een full stack-ontwikkelaar met een eerste ervaring en een Academische Bachelor in Computer Wetenschappen op zak. Daarnaast heeft hij een breed interesseveld. Zijn kritische brein in combinatie met een hoge dosis creativiteit zorgt ervoor dat hij complexe problemen volledig kan oplossen. Hij haalt zijn voldoening uit het optimaliseren van bestaand materiaal die hij op een perfectionistische wijze benadert.

 • Jeff, 26 jaar

  Regio: Antwerpen - Kempen - Hasselt - On Remote

  Jeff is een analytische, detailgerichte en gedreven software ontwikkelaar die zichzelf altijd wil uitdagen. Door de combinatie tussen zijn uitstekende verantwoordelijkheidsgevoel en leervermogen zal Jeff ervoor zorgen dat hij van grote waarde is voor zijn klanten. Daarnaast bewijzen zijn uitstekende resultaten tijdens zijn opleiding zijn sterke talent en vaardigheden in .Net-software ontwikkeling.

 • Ruben, 27 jaar

  Regio: Antwerpen - Kempen - On Remote

  Ruben is een zeer getalenteerde softwareontwikkelaar die sterk is gericht op het continu verbeteren van zijn kennis en vaardigheden. Deze houding is duidelijk zichtbaar in zijn vrijetijdsbesteding, gevuld met IT-gerelateerde uitdagingen zoals website-, applicatie- en game ontwikkeling. Gecombineerd met zijn verschillende professionele ervaringen, maakt dit Ruben tot een zeer veelzijdig profiel die zeer up to date is.

  Voor een compleet overzicht van Ruben's portfolio, kijk op: www.rubenlabruyere.be

 • Robin, 23 jaar

  Regio: Antwerpen - Kempen - On Remote

  Robin is een gedetailleerde en gepassioneerde softwareontwikkelaar die vol ambitie zit om zijn talent in te zetten in een professionele omgeving. Hij heeft een unieke probleemoplossende mentaliteit en een sterke theoretische en technische achtergrond die hij verworden heeft tijdens zijn ‘Applied Informatics'-opleiding. Verder heeft Robin een veelzijdig profiel dat hem inzetbaar maakt in zowel C #- als .Net en Java-omgevingen.

 • Koen W, 27 jaar

  Regio: Hasselt - Kempen - On Remote

   

  Koen is een gemotiveerde en professionele softwareontwikkelaar die ook inzetbaar is op het gebied van Business Intelligence. Koen heeft een enthousiaste persoonlijkheid en is altijd bereid om ervoor te gaan. Bovendien heeft Koen met succes zijn professionele bachelordiploma Toegepaste Informatica behaald. Daarnaast behaalde hij het diploma van SAS Certified Professional: Advanced Programming gebruikmakend van SAS 9.4.

 • Pol, 24 jaar

  Regio: Gent

   

  Pol is een full-stack ontwikkelaar die zijn eerste professionele stappen succesvol heeft afgerond als ontwikkelaar. Hij combineert een sterk technische achtergrond met analytische vaardigheden die zich vertalen in zeer nauwkeurige code. Gedreven door zijn passie voor IT en zijn leergierigheid, houdt hij ervan om zijn kennis verder uit te diepen in zijn vrije tijd. Pol kenmerkt zich als een kritisch persoon die graag werkt met de feedback die hij van anderen krijgt.

 • Bert, 32 jaar

  Regio: Gent - On Remote

   

  Bert is een senior full stack developer met een voorkeur voor backend. Zijn interessegebied is erg breed en hij heeft een MBA in software Engineering. Bert's passie voor technologie komt niet alleen tot uiting in zijn studieloopbaan maar ook in zijn vrije tijd. Hij leert graag nieuwe technologieën en houdt er van om zijn opgedane kennis te implementeren in persoonlijke projecten.

 • Roy, 29 jaar

  Regio: Antwerpen - Mechelen - Brussel - On Remote

   

  Roy is een Master in Industriële Wetenschappen (Elektronica-ICT). Hij is theoretisch, wetenschappelijk en analytisch met een sterk ontwikkeld abstract denkvermogen. Dit biedt hem de waardevolle kans om complexe zaken efficiënt te ontleden en te analyseren om zo tot gerichte oplossingen te komen. Roy bewees deze vaardigheden ook door zijn Geektastic tests, waarin hij zich in de top 20% nestelde o.b.v. schone en efficiënte code.

 • Janna, 28 jaar

  Regio: Antwerpen - Brussel - On Remote

   

  Janna is een ambitieuze, hardwerkende jonge vrouw die uitblinkt wanneer ze een positieve impact heeft op de software en BI-noden van de klant. Naast de juiste mentaliteit ontving Janna haar professionele bachelor in multimedia & communicatietechnologie bij HoWest. Dit gaf haar een uitgebreide theoretische kennis die zich vertaalt in een hoog potentieel voor zowel software-ontwikkeling (Python, .Net, C #) als business intelligence.

 • Dorssen, 21 jaar

  Regio: Hasselt - Brussel - On Remote

   

  Dorssen is een jonge getalenteerde developer die graag zijn vaardigheden in een professionele omgeving laat zien. Tijdens zijn opleidingstraject heeft Dorssen een stevige basis verworven in C ++ & C # - ontwikkeling. Met zijn vermogen om dingen snel op te pikken zorgt Dorssen ervoor dat hij zijn meerwaarde als softwareontwikkelaar bewijst in een mum van tijd. Dorssen woonde in verschillende plaatsen over de hele wereld die hem een ​​internationale houding gaven alsook een flexibele mentaliteit.

 • Koen V, 28 jaar

  Regio: Antwerpen - Mechelen - Brussel - On Remote

   

  Koen is een resultaatgerichte, efficiënte en plichtbewuste software ontwikkelaar. Door een sterke affiniteit en veel talent voor ICT, behaalde Koen zijn Professionele Bachelor Elektronica-ICT met onderscheiding. Over de afgelopen 3,5 jaar heeft hij zijn academische opleiding met succes toegepast in verschillende professionele contexten. Naast zijn technisch profiel, kenmerkt Koen zich ook door zijn prettige en oprechte sociale interactie.

 • Jonah, 21 jaar

  Regio: Kortrijk - Waregem - On Remote

   

  Jonah is een full-stack webontwikkelaar met een brede interesse. Zijn passie voor ontwikkeling zie je niet alleen terug in zijn studie carrière maar ook in Jonah's vrije tijd waar hij graag nieuw technologieën leert alsook nieuwe vergaarde kennis op projecten toepast. Hij is iemand die feedback opvat als een positieve vorm van verbetering.

 • Dirk, 59 jaar

  Regio: Leuven - Brussel - On Remote

   

  Dirk is een polyvalente senior softwareontwikkelaar met meer dan 20 jaar professionele ervaring. Gebaseerd op zijn wiskundige master studies situeren zijn kerncompetenties zich binnen het domein van BI met een centrale focus op SAS (Macro, DI, Visual Analytics, enz.). Naast zijn SAS-expertise was Dirk ook al succesvol als:

  • Data Quality Analyst

  • Functional Analyst (berekenen van intensieve applicaties)

  • Software developer: C#, Javascript, Python, ...

 • Arthur, 23 jaar

  Regio: West-Vlaanderen - Gent - On Remote

   

  Arthur is een full-stack webapplicatie-ontwikkelaar. Hij zoekt gretig naar nieuwe technologieën om zijn technische vaardigheden verder aan te scherpen. Arthur's vrije tijd is volledig toegewijd aan het creëren van persoonlijke projecten waarin hij zijn verworven software kennis verder perfectioneert.

 • Pieter, 27 jaar

  Regio: Brussel - Leuven - Mechelen - On Remote

   

  Pieter onderscheidt zich als Master in Artificial Intelligence door de volgende kwaliteiten: een hoge creativiteit, zeer polyvalent, een analytische ingesteldheid en een extreem probleemoplossend denkvermogen. Een echte allround computerwetenschapper die de lat hoog legt. Nu hij zijn studie met succes heeft afgerond en veel van zijn eigen projecten voltooid zijn, is Pieter extreem enthousiast om zijn vaardigheden in een professionele context te tonen.

Posthofbrug 12 bus 7
2600 Berchem

Logos-13_edited.png
Logos-01_edited.png

© 2020 TRplus

TRplus logo-01.png