Beschikbaar voor een

nieuwe samenwerking

Nicolas, 33 jaar

Regio: West-Vlaanderen, Gent
DOWNLOAD CV


Kerncompetenties

Back-end web development, web application development, development van tooling

Nicolas is een jonge dertiger met een zeer uitgesproken aanleg voor software development, een vakdomein waarin hij zijn sterk analytisch denkvermogen ten volle kan aanspreken.  Zijn voorliefde voor IT wordt niet enkel weerspiegeld in zijn professionele parcours en ambities, ook zijn vrije tijdsbesteding wordt erdoor beheerst. Naast de Postgraduaat Applied Artificial Intelligence die Nicolas momenteel volgt, vult hij deze academische studies ook aan met zelfstudie trajecten op erg hoog niveau: Machine Learning (Stanford University), Functional Programming Principles in Scala (Ecole Polytechnique Fédérale de Lausanne) en Introduction to Functional Programming (Delft University of Technology). Deze focus op levenslang leren maakt van Nicolas een technisch polyvalente developer die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van efficiënte en nauwkeurige software.

Interview

organiseren

Maxim, 28 jaar

Regio: West-Vlaanderen, Gent, Aalst
DOWNLOAD CV

 

Kerncompetenties

.Net, C#

Maxim is een zeer intelligente jongeman die beschikt over een Bachelor Toegepaste Informatica. Zijn kritische benadering in combinatie met een grondige dosis creativiteit zorgt ervoor dat hij complexe problemen volledig naar zijn hand zet. Hij haalt z’n voldoening uit het optimaliseren van bestaande materie die hij met veel gevoel voor perfectionisme aanvat. 
De voorkeur van Maxim gaat uit naar .Net/C# development waarin hij reeds een eerste professionele ervaring heeft opgebouwd. Daarnaast beschikt hij over een degelijke kennis van Java, Javascript, HTML en SQL.

Interview

organiseren

Jeff, 27 jaar

Regio: Antwerpen, Kempen
DOWNLOAD CV

Kerncompetenties

.Net development

Jeff is een analytische, detail gerichte en gedreven software developer die steeds zichzelf opnieuw wenst uit te dagen. In combinatie met een hoge mate van plichtsbewustheid zorgde dit er ook voor dat Jeff zijn opleiding .Net developer met succes kon afronden. Daarnaast is Jeff een bescheiden persoon waarbij er geen twijfel bestaat dat hij nieuwe opdrachten op integere wijze en met veel verantwoordelijkheidszin een kwalitatieve invulling zal geven.

Interview

organiseren

Ruben, 27 jaar

Regio: Antwerpen, Kempen
DOWNLOAD CV

Kerncompetenties

.Net, C#, JavaScript development

Ruben is een gemotiveerde, ambitieuze software developer die erg gefocust is op het continu verbeteren van zijn kennis en skills. Die ambitieuze ingesteldheid toont zich sterk in zijn vrijetijdsbesteding, waarin Ruben haast permanent bezig is met het zelfstandig verbreden en verdiepen van zijn technische bagage. Gecombineerd met zijn diverse professionele ervaringen, maakt dit van Ruben een erg polyvalent profiel die erg goed up-to-date is. 
Naast zijn uitstekende mentaliteit en brede technische skills, laat Ruben zich omschrijven als een loyale, geduldige en gedisciplineerde werknemer die erg graag in teamverband werkt. 

Interview

organiseren

Robin, 23 jaar

Regio: Antwerpen, Kempen
DOWNLOAD CV

Kerncompetenties

C#, .Net, Java

Robin is een detail gerichte, zorgvuldige en gedreven software developer die barst van de ambitie om zijn talent aan te spreken in een professionele omgeving. Dit talent heeft Robin de voorbije jaren aangescherpt door een gedegen theoretische en technische kennis op te bouwen doorheen zijn opleiding Toegepaste Informatica. Verder is Robin ook een uitzonderlijk behulpzaam en stabiel persoon die in de juiste omgeving ongetwijfeld kan openbloeien tot een absolute meerwaarde voor uw team. 

Interview

organiseren

Koen, 28 jaar

Regio: Antwerpen, Kempen, Mechelen
DOWNLOAD CV

Kerncompetenties

.Net

Koen is een resultaatgerichte, efficiënte en plichtbewuste software developer. Gesteund door een sterke affiniteit een veel talent voor diverse ICT-toepassingen, behaalde Koen met overtuiging zijn professionele bachelor Elektronica-ICT. Deze academische bagage heeft hij de laatste 3,5 jaar succesvol weten toe te passen in diverse professionele contexten. Koen kenmerkt zich ook door een aangename en oprechte sociale omgang.

Interview

organiseren

Pol, 24 jaar

Regio: Gent, Brussel
DOWNLOAD CV

Kerncompetenties

.Net / C#

Pol is een jongeman die reeds zijn eerste professionele stappen als ontwikkelaar succesvol heeft doorlopen. Hij koppelt een sterke technische bagage aan een analytisch redeneervermogen. Dit vertaalt zich in erg nauwkeurige code.
Gedreven door zijn passie voor ICT en leergierige instelling, diept Pol zijn reeds opgedane kennis graag verder uit in zijn vrijetijd. Verder kenmerkt Pol zich als een kritisch persoon die graag aan de slag gaat met de feedback die hij van anderen krijgt. 
Pol’s voorkeur gaat uit naar .Net/C# development, maar evengoed staat hij open voor projecten waarbij Angular van toepassing is.  

Interview

organiseren

Bert, 32 jaar

Regio: Gent
DOWNLOAD CV

Kerncompetenties

Back-end & full stack development: C#, Java & Rust

Bert is een senior Back-end & Full-stack ontwikkelaar op Masterniveau die beschikt over een erg breed interesseveld. Zijn voorliefde voor ICT weerspiegelt zich niet enkel in zijn studietraject. Ook in zijn vrije tijd verdiept Bert zich graag in nieuwe technologieën. Zijn analytisch redeneervermogen stelt hem in staat om problemen in een erg vroeg stadium te detecteren en op te lossen. Dit maakt van hem de ontwikkelaar die iedereen graag in z’n team wilt. De grootste voldoening haalt hij uit het succesvol implementeren van complexe materie en het kwalitatief van A tot Z afwerken van projecten. Bert z’n voorkeur gaat uit naar back-end C# development waarin hij zich de afgelopen jaren tot een echte specialist heeft ontwikkeld. Daarnaast is hij ook inzetbaar voor Java development.   

Interview

organiseren

Roy, 29 jaar

Regio: Antwerpen, Brussel
DOWNLOAD CV

Kerncompetenties

C#.Net & Java

Roy is een Master in de Industriële Wetenschappen (Electronica-ICT). Hij is theoretisch, wetenschappelijk en analytisch ingesteld met sterk ontwikkeld abstract denkvermogen. Dit biedt hem de waardevolle mogelijkheid om complexe materie efficiënt te ontleden en to-the-point oplossingen uit te dokteren. Dit bewees Roy ook doorheen zijn Geektastic proeven, waarbij hij zich op basis van zuivere en efficiënte code bij de top-20% voegde. Verder is Roy ook een gezond ambitieus en is hij door zijn vlotte persoonlijkheid prima in staat om zich als een echte teamspeler op te stellen. 

Interview

organiseren

Momenteel aan de

slag als consultant

Aaron, 27 jaar
DOWNLOAD CV

 

Kerncompetenties

.Net, C# development 

Aaron is een rasecht IT-talent die alles in huis heeft om het tot een absolute topontwikkelaar te schoppen. Aaron komt uit een echte IT-familie. Zijn interesse en talent voor programmeren en ontwikkelen kwam al van kinds af sterk naar voren en hij heeft de ambitie om zijn gave voor IT toe te passen in een professionele context. 
Reeds als jonge tiener experimenteerde Aaron graag met verschillende besturingssystemen zoals Linux en verscheidene Windows versies. Dit experimenteren evolueerde echter al snel tot een sterke interesse in programmeren, waarin hij zich verder verdiepte tijdens zijn studies. In de context van zijn opleiding, ontwikkelde Aaron o.a. reeds een eigen game met SFML en de front-end van een webshop in .NET & C#.

Wouter, 33 jaar
DOWNLOAD CV

 

Kerncompetenties

C# & Java development 

Wouter omschrijft zichzelf als een punctueel iemand die zich kan onderscheiden van de rest door een sterk doorzettingsvermogen en een plichtbewuste mentaliteit. Die eigenschappen beschouwt hij als sterke troeven van een succesvolle software developer en geeft hem het nodige vertrouwen om dit talent verder professioneel uit te bouwen. 
Wouter bouwde recent 2,5 jaar effectieve werkervaring als software developer op bij KU Leuven. Binnen zijn functie werd hij betrokken bij diverse projecten, gebruikmakend van verscheidene tools en programmeertalen. Zelf beschouwt hij C# als zijn technische speerpunt, maar ook rond Java heeft Wouter de nodige kennis en ervaring opgebouwd.

Yannick, 33 jaar
DOWNLOAD CV

Kerncompetenties

Java / Android development, PHP / HTML, C++, C#

Yannick is een vlotte, intelligente en plichtsbewuste dertiger die een sterke ambitie koestert om via TRplus een stabiele carrière uit te bouwen als software developer. Hij heeft doorheen voorgaande professionele ervaringen keer op keer bewezen dat hij over de juiste wapens beschikt: een erg sterke en polyvalente technische bagage, een snel leervermogen en een onvervalste doorzettersmentaliteit. 
Yannick voelt zich thuis in zeer diverse technische omgevingen en kan terugvallen op ervaring met heel wat verschillende programmeertalen. Hij stelt zich graag open voor nieuwe uitdagingen en stelt zich hierbij graag op als een echte teamspeler.

Anthony, 26 jaar
DOWNLOAD CV

 

Kerncompetenties

C#, UWP development

Anthony is een analytische, detailgerichte en gedreven software developer die barst van de ambitie om zijn talent aan te spreken in een professionele omgeving. Dit talent heeft Anthony de voorbije jaren gekoppeld aan een sterke technische en theoretische bagage doorheen zijn studies Toegepaste Informatica. Dit diploma heeft Anthony met onderscheiding afgerond.
Daarnaast is Anthony een aangenaam persoon in de omgang die steeds het beste van zichzelf wenst te geven en zich hierbij graag als een teamspeler opstelt.

Wout, 24 jaar

Regio: Antwerpen, Noorderkempen
DOWNLOAD CV

 

Kerncompetenties

Java development 

Wout is een intelligente twintiger met een erg sterk leervermogen die de ambitie koestert een stabiele, professionele carrière uit te bouwen als software developer. Die ambitie heeft zich al van kinds af aan opgebouwd. Wout heeft namelijk altijd erg veel interesse en talent getoond voor ICT, hetgeen zich ook heeft vertaald in zijn studies Computerwetenschappen aan de KU Leuven en zijn ICT-gefocuste vrijetijdsbesteding. Doorheen zijn Master studies heeft Wout uiteindelijk beslist het studeren achter zich te laten en in te ruilen voor de praktijk als developer bij TRplus. Dit doet Wout met een sterke en gevarieerde technische bagage, waarbij zijn hoofdfocus ligt op Java en VB.net.

Posthofbrug 12 bus 7
2600 Berchem

Logos-13_edited.png
Logos-01_edited.png

© 2020 TRplus

TRplus logo-01.png