Software developers aan de slag bij onze klanten

Icons-website-59_edited.png

26

Software developers beschikbaar voor een nieuwe samenwerking

Icons-website-58.png

7

Beschikbare profielen

Klaas VD

 

 

Regio: Antwerpen - Gent - On Remote

 

Hallo,

 

Mijn naam is Klaas en ik ben een full stack developer met een voorkeur voor backend development. Tijdens mijn masterstudie ontdekte ik mijn passie in ICT-programmeren en besloot ik om in deze passie verder te gaan. Ik heb een brede interesse en sta altijd open voor nieuwe sectoren. In mijn vrije tijd neem ik soms de tijd om nieuwe technologieën te ontdekken die mij aanspreken.

temp-2021_Klaas.png
transp-01.png
Flags-01.png
Flags-03.png

Yasmine B

 

 

Regio: Antwerpen - Gent - On Remote

 

Hallo allemaal,

 

Mijn naam is Yasmine en ik ben een computeringenieur met een grote interesse in Data Science, AI/Machine Learning & Gaming. Tijdens mijn opleiding aan de UGent als masterstudent informatica heb ik Python & Java-vaardigheden ontwikkeld waarmee ik mijn carrière graag start. Ik ben iemand met een zeer analytische instelling en een oneindig perfectionisme. Ik word graag uitgedaagd, bouw graag vanuit het niets een complexe omgeving op en sta er altijd voor open om een ​​nieuwe tech stack te leren.

temp-2021_Yasmine.png
transp-01.png
Flags-01.png
Flags-03.png

Koen W

 

 

Regio: Hasselt - Kempen - On Remote

 

Hoi,

 

Mijn naam is Koen en ik ben een gemotiveerde IT-professional met een veelzijdig profiel. Mijn kerncompetenties zijn Test-Automatisering en HTML/CSS-Ontwikkeling maar ik ben ook inzetbaar als BI consultant (Power BI & SAS). Ik heb een enthousiaste persoonlijkheid en ben altijd bereid om het beste van mezelf te geven. Verder heb ik met succes mijn Bachelor in Toegepaste Informatica behaald alsook het diploma van SAS Gecertificeerde professional: geavanceerd programmeren met SAS 9.4.

temp-2021_koen.png
transp-01.png
Flags-01.png
Flags-03.png

Wout M

 

 

Regio: Antwerpen - Kempen - Brussel - On Remote

 

Hoi,

 

Ik ben Wout, een jonge, ambitieuze man met een heel sterk leervermogen, bekwaamheid en een bachelor in computerwetenschappen. Ik koester de ambitie om een ​​stabiele, professionele carrière op te bouwen als software ontwikkelaar. Van kinds af aan heb ik altijd veel interesse gehad voor ICT, wat zich ook vertaald heeft in mijn academisch traject, namelijk mijn studies Informatica aan de KU Leuven en een vrijetijdsbesteding bestaande uit IT.

temp-2021_Wout.png
transp-01.png
Flags-01.png
Flags-03.png

Janna V

 

 

Regio: Mechelen - Antwerpen - Brussel - Leuven - Gent -

On Remote

 

Hallo,

 

mijn naam is Janna. Ik ben een gemotiveerde jonge vrouw uit Mechelen die het best tot haar recht komt wanneer ze een positieve impact heeft op de BI-behoeften van de klant. Door mijn interesse in IT heb ik een professionele bachelor in multimedia & communicatietechnologie kunnen behalen bij Howest. Hierdoor kon ik kennis opdoen over oa. software ontwikkeling, maar ik vond het vooral leuk om Business Intelligence te studeren. Na een eerste werkervaring kijk ik er naar uit om me verder te specialiseren in BI.

 

temp-2021_Janna.png
transp-01.png
Flags-01.png
Flags-03.png

Thibault S

 

 

Regio: Brussel - Leuven - On Remote

 

Hallo,

 

Mijn naam is Thibault, een detail-gerichte en analytische 26-jarige softwareontwikkelaar uit Hoeilaart. Al van jongs af aan ben ik gepassioneerd door software-development en heb ik mijn hoger studie-traject dan ook volledig gefocust op IT-gerelateerde-opleidingen. Vandaag kan ik ingeschakeld worden als full-stack-ontwikkelaar maar het zwaartepunt van mijn kennis situeert zich rond Java- & Spring-development. Op dit moment sta ik dan ook met heel wat motivatie klaar om deze theoretische kennis om te buigen in de praktijk. 

 

temp-2021_Thibault S.png
transp-01.png
Flags-01.png
Flags-03.png

Staf J

 

 

Regio: Hasselt - Genk - Diest - On Remote

 

Hallo,

 

Mijn naam is Staf, een gedisciplineerde en gewetensvolle 24-jarige softwareontwikkelaar uit Genk. Dit jaar ben ik succesvol afgestudeerd als Bachelor Toegepaste Informatica (specialisatie Applicatie Ontwikkeling) aan het PXL College in Hasselt. Tijdens deze bacheloropleiding heb ik een breed technisch profiel opgebouwd als full-stack developer (.Net/C#, Java, Javascript, PHP, Python, HTML/CSS, etc.), wat ik graag wil bewijzen in een professionele context.

 

temp-2021_Staf.png
transp-01.png
Flags-01.png
Flags-03.png