MOMENTEEL

BeSCHIKBARE

CONSULTANTS

 CONSULTANTS

KV - beschikbaar voor een nieuwe samenwerking!

C, C++, HTML, PHP

KV is een resultaatgerichte, efficiënte en plichtsbewuste software developer. Gesteund door een sterke affiniteit een veel talent voor diverse ICT-toepassingen, behaalde KV met overtuiging zijn professionele bachelor Elektronica-ICT. Deze academische bagage heeft hij de laatste 3,5 jaar succesvol weten toe te passen in diverse professionele contexten. KV kenmerkt zich ook door een aangename en oprechte sociale omgang.

Klik hier voor een meer uitgebreide cv

AVDL - beschikbaar voor een nieuwe samenwerking!

C#, HTML, CSS, PHP

AVDL is een uiterst getalenteerde software developer die barst van de ambitie om zijn kennis in een professionele context te bewijzen en verder uit te bouwen. Hoewel AVDL aan de start van zijn professionele loopbaan staat, heeft hij de afgelopen jaren reeds heel wat relevante ervaring als o.a. webdeveloper opgebouwd en heeft hij een grote onderscheiding op zak. 
AVDL is een pragmaticus met een sterk oog voor efficiëntie. Hij bouwt softwaretoepassingen die tegemoetkomen aan de vooropgestelde eisen en doet dit op een erg plichtbewuste manier. In zijn vrije tijd houdt hij zich daarenboven ook erg graag bezig met diverse soft -en hardware toepassingen. 

Klik hier voor een meer uitgebreide cv

WM - beschikbaar voor een nieuwe samenwerking!

Java development, VB.net

WM is een intelligente twintiger met een erg sterk leervermogen die de ambitie koestert een stabiele, professionele carrière uit te bouwen als software developer. Die ambitie heeft zich al van kinds af aan opgebouwd. WM heeft namelijk altijd erg veel interesse en talent getoond voor ICT, hetgeen zich ook heeft vertaald in zijn studies Computerwetenschappen aan de KU Leuven en zijn ICT-gefocuste vrijetijdsbesteding. Doorheen zijn Master studies heeft WM uiteindelijk beslist het studeren achter zich te laten en in te ruilen voor de praktijk als developer bij TRplus. Dit doet WM met een sterke en gevarieerde technische bagage, waarbij zijn hoofdfocus ligt op Java en VB.net.

Klik hier voor een meer uitgebreide cv

EH - momenteel aan de slag als consultant

C#, .Net development

EH is een jongeman van 26 die aan de start van zijn professionele carrière staat en hierin een oprechte, ambitieuze houding aanneemt. Hij is gewapend met een sterk technisch inzicht, een diepgaande interesse voor ICT en een goed ontwikkeld analytisch denkvermogen. Daarenboven is hij een erg aangenaam persoon in omgang met een gezonde werkethiek.

Klik hier voor een meer uitgebreide cv

NDJ - momenteel aan de slag als consultant

Back-end web development, web application development, development van tooling

NDJ is een jonge dertiger met een zeer uitgesproken aanleg voor software development, een vakdomein waarin hij zijn sterk analytisch denkvermogen ten volle kan aanspreken.  Zijn voorliefde voor IT wordt niet enkel weerspiegeld in zijn professionele parcours en ambities, ook zijn vrije tijdsbesteding wordt erdoor beheerst. Naast de Postgraduaat Applied Artificial Intelligence die NDJ momenteel volgt, vult hij deze academische studies ook aan met zelfstudie trajecten op erg hoog niveau: Machine Learning (Stanford University), Functional Programming Principles in Scala (Ecole Polytechnique Fédérale de Lausanne) en Introduction to Functional Programming (Delft University of Technology). Deze focus op levenslang leren maakt van NDJ een technisch polyvalente developer die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van efficiënte en nauwkeurige software.

Klik hier voor een meer uitgebreide cv

1 / 2

Please reload

CONTACTEER
ONS