TRplus logo-04.png

MOMENTEEL

BeSCHIKBARE

CONSULTANTS

 CONSULTANTS

MV - beschikbaar voor een nieuwe samenwerking!

.Net, C#

MV is een zeer intelligente jongeman die beschikt over een Bachelor Toegepaste Informatica. Zijn kritische benadering in combinatie met een grondige dosis creativiteit zorgt ervoor dat hij complexe problemen volledig naar zijn hand zet. Hij haalt z’n voldoening uit het optimaliseren van bestaande materie die hij met veel gevoel voor perfectionisme aanvat.
De voorkeur van MV gaat uit naar .Net/C# development waarin hij reeds een eerste professionele ervaring heeft opgebouwd. Daarnaast beschikt hij over een degelijke kennis van Java, Javascript, HTML en SQL.

Download CV

ADC - beschikbaar voor een nieuwe samenwerking!

C#, UWP development

ADC is een analytische, detail gerichte en gedreven software developer die barst van de ambitie om zijn talent aan te spreken in een professionele omgeving. Dit talent heeft ADC de voorbije jaren gekoppeld aan een sterke technische en theoretische bagage doorheen zijn studies Toegepaste Informatica. Dit diploma heeft ADC met onderscheiding afgerond.
Daarnaast is ADC een aangenaam persoon in de omgang die steeds het beste van zichzelf wenst te geven en zich hierbij graag als een teamspeler opstelt.

Download CV

JM - beschikbaar voor een nieuwe samenwerking!

.Net development

JM is een analytische, detail gerichte en gedreven software developer die steeds zichzelf opnieuw wenst uit te dagen. In combinatie met een hoge mate van plichtsbewustheid zorgde dit er ook voor dat JM zijn opleiding .Net developer met succes kon afronden. Daarnaast is JM een bescheiden persoon waarbij er geen twijfel bestaat dat hij nieuwe opdrachten op integere wijze en met veel verantwoordelijkheidszin een kwalitatieve invulling zal geven.

Download CV

TV - beschikbaar voor een nieuwe samenwerking!

C# development

TV is een plichtbewuste software developer met een erg polyvalent technisch profiel. Doorheen zijn middelbare schooltijd en hogere studies Toegepaste Informatica, hetgeen hij met onderscheiding volbracht, heeft hij een brede technische bagage opgebouwd die hij reeds anderhalf jaar heeft kunnen toepassen in een professionele context. Zijn persoonlijke voorkeur qua programmeertaal, vindt hij bij C#.

Download CV

EP - beschikbaar voor een nieuwe samenwerking!

PHP, Linux & Python (met sterke kennis van Laravel)

EP is een jongeman die gezegend is met een sterk wiskundig en analytisch brein. In combinatie met zijn passie voor IT, hetgeen de basis vormde voor zijn studiekeuze binnen de informatica, heeft EP alles in huis om zich op korte termijn verder te ontplooien tot een ijzersterke softwareontwikkelaar. EP’ voorkeur gaat hierbij uit naar PHP development, waarin hij excelleerde tijdens zijn opleidingstraject. Daarnaast beschikt hij ook over een degelijke kennis JavaScript, Python en C#.

Download CV

1 / 3

Please reload

CONTACTEER
ONS